– Fylte Paprika og Fylte sopp

Planen var jo at det her skulle kommet ut i går, men etter den siste turen i går så sovna jeg på sofaen mens jeg så på film! Merket veldig på kroppen at jeg var en del ute i går, så var rimelig sliten. Nå tenkte jeg å komme med en ny oppskrift til dere, på lørdag lagde jeg Fylte paprika og Fylte sopp til Victoria. Å det er det så lenge siden jeg har lagd så det smakte himmelsk! Tenkte å starte først å vise dere oppskriften på fylte paprika, så kommer soppen etterpå.

Fylte paprika ♥

Du trenger, 2 pers:

2 Paprika
400 gr kjøttdeig
150 gr revet ost
Tomatpure
Krydder etter ønske

Slik gjør du:

Du deler paprikaen i to, og tar ut innholdet før du fyller det med kjøtt deig, den steker du jo til den er gjennomstekt og blander den med tomatpure. Fyller den så i paprikaen. Om det blir noe til overs så kan du ha det ved siden av. Topper med ost, og starter å fikse soppen. Ovnen skal stå på 200 grader.

Fylte sopp ♥

Du trenger, 2 pers:

6 Store sopp
Kryddersmør med paprika
150 gr revet ost
Krydder etter ønske.

Slike gjør du:

Du renser soppen, tar ut stilken og putter kryddersmør etter ønsket mengde i soppen. Å topper det med ost, sette det på stekebrettet med paprikaen, å la det stå inne i 10 minutter. Server gjerne med en frisk salat eller det du måtte ønske.

Sånn ser det ut før du skal putte det i ovnen.

Sånn skal det se ut når det er ferdig!

Bon apetitt! ♥

Som dere ser brukte vi ikke noe salat ved siden av, det glemte jeg helt av! Men det var så utrolig godt og jeg var så utrolig sulten, å veldig klar for å få spist litt. Det er utrolig godt, veldig raskt og lage, å koster ikke skjorta og lage heller. Så en rett som jeg absolutt anbefaler videre! Nå skal jeg få gått meg en tur føre jeg skal planlegge litt middager de neste dagene, så jeg vet hva jeg skal handle inn når jeg går på butikken etterpå! Idag er ikke været perfekt her, så håper bare ikke det starter og regne, men at det holder seg overskyet! Nei jeg får vel komme i gang med dagens gjøremål. Uken som gikk, kommer litt senere idag! Hvordan er været hos deg? Syns du jeg skal fortsette med mat/oppskrifter på bloggen?

14 kommentarer

Siste innlegg